Az idei első-utolsó


Megígértem, hogy lenézek a tóra. Egyrészt dobálni szerettem volna a jó, csípős levegőn (a halfogásnak még csak a reménye sem merült fel bennem), másrészt pedig látni szerettünk volna, hogy hány "biztonsági őrrel" futunk össze!?

Ja, és a blog is megváltozott...
Január 31. kora délután. Az utolsó lehetőség, hogy kihasználjam a jegyemet és az idén az első, hogy dobhatok párat. Jelentem, sem őr sem civil nem kérdezte meg, hogy mit keresünk ott és több horgász is próbálkozott aznap a tavon. 
Sokkal jobban kedvelem a hideget, mint a nyári forróságot (aham: téli gyerek vagyok), de ami sok az sokk! Kesztyűben is átfagy a kezem, a huszadik dobás után.
Már csak a fogási napló összegzése a feladat és kezdődhet az új szezon!

Tó-Selfie
Joker

Húztam kanalat és húztam plasztikot is
Azt hiszem elég lesz
Nem volt rossz móka, de most egy forró teára vágyunk! Hazafele azért készül még pár fotó...
Élet a hó alatt
Nem adta még meg magát mindenhol a jég


Hangulatzene, mint általában: 
P.S.:


Mint látjátok a blog megváltozott. Kicsit olvashatóbb és felhasználó-barát lett, gyerekből felnőtt lesz egyszer... legalábbis remélem. Apróságok még változni fognak, mint például néha a háttér, fejléc képe évszaknak és hangulatnak megfelelően, de a külalak, ez lesz ezentúl. Ha teszik Nektek, jelezzétek. Lett egy Facebook-os "lájk-doboz" jobb oldalon lehet kattintani és legalul a Nagyegyházi Park-tó-é is megtalálható, valamint a oldalán!  De, ami még fontosabb, hogy ha nem nyeri el valami a tetszéseteket, vagy ne adj' Isten hibára találtok valahol, azt rögtön írjátok meg! Nagy szükségem van az építő jellegű kritikára! (:

...és ne aggódjatok: olvad mindenhol!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vigyázz! Ne sérts meg senkit!